Συχνές Ερωτήσεις

Οι διαστάσεις των προϊόντων είναι τυποποιημένες ή μπορούν να αλλάξουν;

Υπάρχουν κάποιες προτεινόμενες διαστάσεις ανα κωδικό, οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν στις δικές σας ανάγκες καθώς όλη η παραγωγή των προϊόντων μας γίνεται από εμάς. Οι διαστάσεις που αναφέρονται είναι της μορφής ύψος*μήκος*φάρδος.

Μπορείτε να κατασκευάσετε τη "δική" μας ιδέα;

Η εταιρεία μας λόγω της πολύχρονης εμπειρίας της στην παραγωγική διαδικασία, έχει τη δυνατότητα κατασκευής οποιουδήποτε σχεδίου εσείς επιθυμείτε, αφού προηγουμένως μελετήσει την ιδέα σας ο υπεύθυνος παραγωγής. Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα «Ειδικές κατασκευές» για να δείτε δημιουργίες άλλων πελατών μας.

Εκτύπωση ή κέντημα; Τι προτείνετε και ποιο είναι το κόστος σε κάθε περίπτωση;

Η εταιρεία μας πλέον σας δίνει την επιλογή όχι μόνο να εκτυπώσετε αλλά και να κεντήσετε το λογότυπό σας πάνω στη συσκευασία που επιλέγετε.
Η επιλογή της μιας ή της άλλης μεθόδου αποτύπωσης του λογοτύπου είναι καθαρά θέμα αισθητικής και κόστους. Το κόστος του κεντήματος εξαρτάται από τον όγκο του. Εάν ενδιαφέρεστε να κεντήσετε το λογότυπό σας, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Η εκτύπωση γίνεται με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας και το κόστος της αναλύεται παρακάτω ανάλογα με το είδος:

- Ένδυση:  το κόστος εκτύπωσης των θηκών ενδυμάτων και νυφικών συμπεριλαμβάνεται στη τιμή του προϊόντος, εφόσον καλύπτεται το minimum της παραγγελίας που αναφέρεται σε κάθε κωδικό.

- Ξενοδοχείο & Τσάντες προώθησης: Για την εκτύπωση του λογοτύπου σας, υπάρχει έξτρα χρέωση +40€ για το τελάρο της μεταξοτυπίας. Το τελάρο φυλάσσεται για 1 χρόνο και σε περίπτωση επαναληπτικής παραγγελίας εντός του διαστήματος αυτού, το κόστος αυτό δεν επαναλαμβάνεται. Για παραγγελίες που καλύπτουν το minimum της ποσότητας που αναφέρεται σε κάθε κωδικό, η εκτύπωση είναι δωρεάν. Για μικρότερες παραγγελίες, το κόστος εκτύπωσης για κάθε μονόχρωμο τύπωμα είναι 0,15€/τεμ. 

Πλένονται τα υλικά που χρησιμοποιείτε;

Όλα τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα τα προϊόντα μας μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο σε πρόγραμμα για ευαίσθητα ρούχα. Το nonwoven πλένεται, αλλά δε σιδερώνεται.

Ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής;

Ο συνήθεις τρόπος πληρωμής είναι με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας ή μετρητά. Για τις παραγγελίες με εκτύπωση λογοτύπου, η πολιτική της εταιρίας ορίζει 40% προκαταβολή μετά την έγκριση του λογοτύπου ώστε να ξεκινήσει η παραγωγή και εξόφληση με την παράδοση.

Ποιος είναι ο τρόπος και χρόνος παράδοσης;

Οι τυποποιημένοι κωδικοί, εφόσον υπάρχει stock, παραδίδονται άμεσα στους πελάτες μας. Για τις παραγγελίες με εκτύπωση, ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 15-20 ημέρες. Η παράδοση των παραγγελιών στην Αθήνα γίνεται είτε από εμάς απευθείας στο χώρο σας είτε από εσάς με παραλαβή από τα γραφεία μας. Στην επαρχία, οι παραδόσεις γίνονται μέσω πρακτορείου. Τέλος, αναφορικά με τις εξαγωγές, η παράδοση γίνεται έπειτα από συνεννόηση με τον πελάτη.