Μάθετε για εμάς

Η εταιρεία μας, με το διακριτικό τίτλο ΝΟΜΑΝΤ ΕΠΕ, είναι μια εταιρεία με 40 χρόνια στην παραγωγική διαδικασία. Από το 1995 δραστηριοποιούμαστε στην παραγωγή υφασμάτινης συσκευασίας, εξυπηρετώντας μέσω του καναλιού χονδρικής καταστήματα γάμου, βάπτισης, ένδυσης και υπόδησης. Τα τελευταία χρόνια ετοιμάσαμε μια νέα σειρά προϊόντων αποκλειστικά για τον ξενοδοχειακό κλάδο. Μεγάλο μέρος των προϊόντων μας εξάγεται σε χώρες όπως η Κύπρος, η Γερμανία, η Αγγλία, ο Καναδάς, οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και η Μάλτα.

Η δυνατότητα μας να ελέγχουμε κάθε στάδιο παραγωγής, όπως το σχέδιο, την κοπή, τη ραφή και την εκτύπωση, στις δικές μας εγκαταστάσεις δίνει την ευχέρεια χαμηλού κόστους και άμεσου χρόνου παράδοσης. Η λεπτομέρεια στο σχεδιασμό, η ποιότητα των υλικών όπως και η άριστη εκτύπωση, με τα ακριβότερα μελάνια της αγοράς, δίνουν το τελικό προϊόν που επιθυμούμε.

Κάθε πελάτης είναι σημαντικός για εμάς και θέλουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες του στο μέγιστο. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια συσκευασία που θα αντιπροσωπεύει την εταιρεία σας, θα σας ξεχωρίζει στην αγορά και θα προστατεύει όχι μόνο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας αλλά και το ίδιο σας το brand!

Μοιραστείτε την ιδέα σας μαζί μας και εμείς θα την κάνουμε πραγματικότητα!